Terug naar het overzicht
Maak kans op een overheerlijke bierproeverij van Bier Butler Arvid!

Maak kans op een overheerlijke bierproeverij van Bier Butler Arvid!

Een bierproeverij met bijpassende hapjes van jouw persoonlijke Bier Butler? Dat wil je! En dat is nu dichterbij dan ooit! Bij Dat Smaakt Naar Bier maak je in de maand november namelijk kans op een supersmakelijke bierproeverij met bijpassende hapjes voor 10 personen, gegeven door Bier Butler Arvid!

Jouw favoriete Bier Butler

Je kent Arvid natuurlijk als één van jouw favoriete Bier Butlers. Als onder andere Internationaal Biersommelier, Bier Butler, Bierista en schrijver van verschillende bier- en spijsboekjes, is Arvid bezig met bier. Van vroeg in de ochtend, tot diep in de nacht en zelfs in zijn slaap is bier wat de klok slaat in huize Bergström. Hoe gaaf als je hem binnenkort aan jouw tafel van 10 personen hebt staan, om je te laten proeven van de lekkerste bieren met bijpassende hapjes?

Bier aan tafel

Wij laten je graag van dichtbij meemaken hoe bier en food elkaar kunnen aanvullen, versterken en zelfs geheel nieuwe kanten kunnen laten zien. Arvid neemt je mee in zijn ervaringen en schotelt de lekkerste smaaksensaties voor. Je kunt tijdens deze exclusieve bierproeverij al jouw biervragen stellen, ontdekken wat Arvid’s favoriete bier- en foodcombinaties zijn en natuurlijk genieten van heel wat smaakvolle Nederlandse bieren met bijpassende hapjes.

“Ik heb ontzettend veel zin om de bierliefhebbers van Dat Smaakt Naar Bier nog meer te laten ontdekken in onze wondere bierwereld. Er is zoveel meer dan alleen bockbier met een stoofpotje, pils met bitterballen of een stukje kaas en worst. Tijdens de proeverij krijgt de groep een uniek kijkje in de wereld van overheerlijke bier- en foodcombinaties. Zonder dat het te gek wordt natuurlijk, want bier is vooral leuk en heel erg genieten!”, aldus Bier Butler Arvid. Dat belooft een mooie verrassing te worden!

Doe mee en win!

Maar wat moet je doen om kans te maken over deze hoofdprijs waar je dorst van krijgt? Dat is heel simpel:

  1. Schrijf je  in voor de leukste en lekkerste nieuwsbrief van Nederland. Dan ontvang je de allerlekkerste bier- en foodcombinaties van de maand gewoon in je mailbox.
  2. Ga naar www.facebook.com/datsmaaktnaarbier en like onze Facebookpagina!

Makkelijk toch?! Door deze twee stappen te doorlopen, maak je automatisch kans op die overheerlijke hoofdprijs. Zo zit jij binnenkort misschien wel met 9 vrienden aan tafel, genietend van als het bierplezier dat Arvid met de wereld te delen heeft! De winnaars maken we aan het eind van de maand bekend via onze Facebookpagina.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief van Nederland


Deel deze blog

Download de app

Met de Bier Butler app vind je overal en op elk moment een passend bier bij jouw gerecht.

download in appstore download in android play store
download de Dat Smaakt Naar Bier app