graan-afbeelding

Bierbrouwerij Grolsch is een Nederlandse bierbrouwerij, gevestigd in het Twentse Enschede om precies te zijn! De brouwerij staat wereldwijd bekend om haar iconische beugelfles.

In 2017 werd de Grolsch Proefbrouwerij heropend waar met passie en karakter speciaalbier wordt gebrouwen. En dat proef je terug in de bieren!

Ontdek hier de lekkerste foodcombinaties met Grolsch bieren.

 

Grolsch Herfstbok

De Grolsch Herfstbok is het meest gedronken Bockbier in Nederland! En dat is niet voor niets. De robijnrode uitstraling en het zoete karakter van dit bier geven een rijke, herfstachtige beleving.

Met aroma's van bosbessen, kaneel en rozijnen een heerlijk verwarmer voor bij de haard. Of aan tafel natuurlijk!

Goed in combinatie met:

Gekruide gerechten Pittige en belegen kazen Vleesgerechten Zoete desserts

Verkrijgbaar bij:

Grolsch Weizen IPA

Grolsch Weizen IPA is een heerlijk Fris & Fruitig bier. Het is een smaakvolle kruising tussen een Weizen en een India Pale Ale (IPA).

Dit bier loopt bijna over van de citrusachtige geuren zoals grapefruit en sinaasappel. De Weizen IPA heeft een kenmerkende ronde bitterheid waardoor de kruising met een IPA duidelijk wordt.

Goed in combinatie met:

Indische gerechten Jonge en romige kazen Kip en gevogelte Salades Vette vis Witvis

Grolsch Puur Weizen

Grolsch Puur Weizen is gebrouwen met tarwemout. Dit bier heeft een natuurlijke troebelheid volgens het Duitse Reinheitsgebot gebrouwen. Deze Weizen heeft de karakteristieke fruitige weizensmaken, inclusief het kruidnageltje!

Goed in combinatie met:

Jonge en romige kazen Kip en gevogelte Salades Vette vis Witvis

Grolsch Premium Pilsner

Grolsch Premium Pilsner is een lichtblond Pilsener met een pittig, uitgesproken karakter. Het ondergistende bier is gebrouwen met water uit eigen bron, de beste mout en 2 soorten hop.

Goed in combinatie met:

Jonge en romige kazen Kip en gevogelte Salades Vette vis Witvis

Verkrijgbaar bij:

Grolsch Session IPA

Grolsch Session IPA is een laag alcoholische India Pale Ale. Dit bier is speciaal gebrouwen om te kunnen voorzien in de vraag naar laag alcoholische maar smaakvolle bieren. De smaak is Fris & Fruitig waarbij het gebruik van 4 verschillende hopsoorten zorgt voor een mooi hoppig karakter. In dit fruitige bier proef je verfijnde tonen van citrus en passiefruit!

 

Goed in combinatie met:

Jonge en romige kazen Kip en gevogelte Salades Vette vis Witvis

Verkrijgbaar bij:

Download de app

Met de Bier Butler app vind je overal en op elk moment een passend bier bij jouw gerecht.

download in appstore download in android play store
download de Dat Smaakt Naar Bier app