graan-afbeelding

Als onafhankelijke familiebrouwerij geniet Gulpener al sinds 1825 van haar vrijheid. De vrijheid om een eigen koers te varen en alleen te doen wat goed voelt. De brouwerij heeft een sterke band met haar omgeving en is graag van waarde voor de wereld om zich heen. Daarom brouwen zij bier met water uit eigen bronnen, wordt er gebruik gemaakt van hop uit de eigen hoptuin en komt ook de gerst van boeren uit de regio. Dit alles houdt de ‘voetafdruk’ laag en maakt Gulpener tegelijkertijd tot het meest Nederlandse bier van het land.

Ontdek hier de lekkerste foodcombinaties met Gulpener bieren!

Gulpener Aan Lager Wal

Aan Lager Wal is een laag alcoholische Lager van Gulpener in samenwerking met Brouwerij De Prael. Dit Soepel & Subtiele bier heeft een smaakvol bittertje en een rijk en fruitig aroma.

Goed in combinatie met:

Exotisch fruit Jonge en romige kazen Kruidige salades Pikante kip Vette vis Witvis

Gulpener Chateau Neubourg

Chateau Neubourg kun je met een gerust hart een chique bier noemen. Deze Pilsener heeft een edele bitterheid. Een superieur Pilsener met karakter, naar grote hoogte getild door een geraffineerde combinatie van fijne kruiden en zuren, bloesem- en fruittonen en een aromatische gerststructuur.

Goed in combinatie met:

Jonge en romige kazen Kip en gevogelte Salades Vette vis Witvis

Verkrijgbaar bij:

Gulpener Herfstbock

Gulpener Herfstbock is een hartverwarmend bockbier. Rond en uitgebalanceerd door de combinatie van bitter en zoet. Complex, met tonen van ingekookte fruitstroop en kruiden. Zo ervaar je de vreugde van de herfst in je glas!

Goed in combinatie met:

Gekruide gerechten Pittige en belegen kazen Vleesgerechten Zoete desserts

Gulpener Korenwolf

Gulpener Korenwolf is een viergranen witbier dat zijn naam ontleent aan de Korenwolf. Een hamster die alleen nog voorkomt in Zuid-Limburg. De milde tonen van jonge, witte bloesem in een geraffineerde combinatie met koriander en sinaasappelschil, zorgen voor een prikkelende smaakbeleving.

Goed in combinatie met:

Jonge en romige kazen Kip en gevogelte Salades Vette vis Witte vis

Download de app

Met de Bier Butler app vind je overal en op elk moment een passend bier bij jouw gerecht.

download in appstore download in android play store
download de Dat Smaakt Naar Bier app